THE SHOWS: HEADLINER STAGE

 

SATURDAY 28th August

Headliner - White Yardie
1pm - 1.30pm

30 minutes comedy show hosted by Travis Jay featuring White Yardie. 

Yardie Square.png
Travis Square.png

SATURDAY 28th August

Headliner Special
2pm - 3.30pm

The Celebration Of Our
Women    Show

90 minutes comedy show hosted by Thanyia Moore featuring: Glenda Jaxson, Shazia Mirza, Athena Kugblenu, Njambi McGrath, Sukh Ojla, Kemah Bob and Sarah Speare. Don't miss your chance to see this side splitting line up.

Thanyia Square 2.png
Athena Square.png
Speare Square.png
Glenda Square.png
Sukh Square.png
Shazia Square.png
Njambi Square.png
Kemah Square.png
 

SATURDAY 28th August

Headliner - Nabil Abdulrashid
4pm - 4.30pm

30 minutes comedy show hosted by Travis Jay featuring Nabil Abdulrashid.

Nabil Square.png
Travis Square.png
 
 

SATURDAY 28th August

Headliner - TBC
5pm - 5.30pm

30 minutes comedy show host and comedian to be confirmed.

To Be Announced.png
To Be Announced.png

SATURDAY 28th August

Headliner - Richard Blackwood
6pm - 6.30pm

30 minutes comedy show host to be confirmed featuring Richard Blackwood.

Richard Square.png
To Be Announced.png
 

SUNDAY 29th August

Headliner - Daliso Chaponda
1pm - 1.30pm

30 minutes comedy show hosted by comedy duo Robbie Gee & Eddie Nestor featuring Daliso Chaponda.

Daliso.png
Robbie Square.png
Eddie Square.png
 

SUNDAY 29th August

Headliner - Kane Brown
2pm - 2.30pm

30 minutes comedy show hosted by comedy duo Robbie Gee & Eddie Nestor featuring Kane Brown.

14.png
Robbie Square.png
Eddie Square.png
 

SUNDAY 29th August

Headliner - Stephen   K   Amos   3pm - 3.30pm

30 minutes comedy show hosted by Mr Cee featuring Stephen K Amos.

Stephen.png
Cee Square.png
 

SUNDAY 29th August

Headliner - Dane Baptiste   4pm - 4.30pm

30 minutes comedy show hosted by Mr Cee featuring Dane Baptiste.

Dane.png
Cee Square.png
 

SUNDAY 29th August

Headliner - Tez Ilyas 
5pm - 5.30pm

30 minutes comedy show hosted by Miles Crawford featuring Tez Ilyas.

Tez.png
Miles Square.png
 

SUNDAY 29th August

Headliner - Slim
6pm - 6.30pm

30 minutes comedy show hosted by Miles Crawford featuring Tez Ilyas.

Slim.png
Miles Square.png